Käyttöoikeustiedot

Kiitämme vierailustasi sivustollamme ja kiinnostuksesta yritystä ja tuotteitamme kohtaan. Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Tästä johtuen, käsittelemme henkilötietojasi (kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, ja puhelinnumerosi) erittäin luottamuksellisesti. Tietojen suojaus ja käyttö tapahtuu Suomen henkilötietolain mukaisesti. Tietojen kerääjänä toimii Esselte Office Products Oy, Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo.  

Tietojesi kerääminen ja käyttö

Sivumme pystyvät tallentamaan tietosi Internetin kautta 128-bittisellä SSL-salauksella, joten Sinun ei tarvitse täyttää niitä toistuvasti vieraillessasi sivuilla uudelleen. Esselte Office Products Oy lähettää säännöllisesti sähköpostilla tietoa uusista tuotteista ja kampanjoista, jos olet rekisteröitynyt ja antanut henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi (esimerkiksi jos osallistut kilpailuihimme). Jos et jostain syystä halua vastaanottaa näitä tiedotteita, voit osoittaa sen muokkaamalla asiakastietojasi.

Muilla sivustoilla, jotka ovat linkitetty WWW-sivuillemme on samantapainen käytäntö, mutta suosittelemme, että tarkastat ko. sivustojen käytännön, ennen kuin luovutat henkilökohtaisia tietojasi. Muut rekisterissämme mainitut jälleenmyyjät saattavat ylläpitää sivustoja, joiden käytännöt poikkeavat omistamme. Sinun tulisi aina tarkastaa heidän käytäntönsä, ennen kuin luovutat henkilökohtaisia tietojasi. Esselte ei myy tai vuokraa tietojasi eteenpäin muille.

Turvallisuus

Tietosi ovat salasanasuojattuja, siten että vain sinulla on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi. Voit muokata tietojasi käyttämällä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi. Suosittelemme, että noudatat seuraavia ohjeita suojellaksesi itseäsi:

•Älä kerro kenellekään salasanaasi. Jos salasanasi on jostain syystä vaarantunut, sinun tulisi välittömästi muuttaa salasanasi.

•Älä vastaa sähköpostikyselyihin kertomalla salasanasi, vaikka sähköposti näyttäisikin olevan meiltä. Esselte ei koskaan kysy salasanaasi tällä tavoin.

•Kirjaudu ulos ja sulje selain, kun lopetat Esselten sivujen käytön.

Evästeet

Jotkut sivustomme käyttävät "cookies (evästeitä)." Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti, useimmiten väliaikaisesti selaimen välimuistiin. Evästeet käytetään erityisesti tunnistamaan Internet-selainta. Evästeitä käytetään istunnon hallintaan ja tilastolliseen analyysiin. Ne eivät kuitenkaan sisällä mitään henkilökohtaisia tietoja. Kumpaakaan, nimeäsi tai sähköpostiasi, ei kerätä evästeisiin.

Luodaksemme viihtyisän ja johdonmukaisen ympäristön asiakkaillemme, joissakin tapauksissa käytämme evästeitä tietojen käsittelyssä, jotta voisimme ymmärtää paremmin mitä odotat verkkosivuilta.

Evästeet voivat myös auttaa muokkaamaan käyntiäsi. Voimme käyttää tietoja käynnistäsi optimoidaksemme seuraavan käynnin sivuillamme.

Käytetyt evästetyypit

Ehdottoman välttämättömät evästeet

Ehdottoman välttämättömät evästeet antavat käyttäjilleen mahdollisuuden liikkua sivustolla ja käyttää toimintoja. Pyydettyjä palveluja, kuten suoja-alueet ja tuoteluetteloamme, ei voida antaa ilman näitä evästeitä. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voisi käyttää markkinointi tai mainonta tarkoitukseen.

Käytämme näitä ehdottoman välttämättömiä evästeitä seuraaviin:

• Tunnistaaksemme sinut käyttäjäksi yksittäisillä sivuilla niin, että sivut on esitetty oikein.

• Varmistaa sivuston toiminto ja että ne suoritetaan oikein.

• Tukea uusien käyttäjien rekisteröintiä.

• Tallentaa pysyviä asetuksiasi, kuten kieli ja haku.

• Tallentaa asetuksesi evästeiden käytöstä.

Analyyttiset evästeet

Analyyttisten evästeiden avulla kerätään tietoa siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivujamme. Ne auttavat meitä parantamaan verkkosivujemme toiminnallisuutta, näkemään mitkä sivut kiinnostavat asiakkaita eniten ja oppimaan kampanjoidemme tehokkuudesta. Nämä kaikki auttavat meitä tarjoamaan parhaan mahdollisen käynnin sivustollamme.

Käytämme näitä evästeitä seuraaviin:

• Valmistelemaan tilastoja siitä kuinka sivustojamme käytetään.

• Näkemään kuinka tehokkaita kampanjamme ovat.

• Tutustumaan käyttäjän käyttäytymistietoihin, joka ei kuitenkaan liity tiettyihin henkilöihin ja käyttää sitä sivuston parantamiseen.

Kuinka kauan evästeet säilyvät laitteessasi?

Väliaikaiset evästeet

Kaikki suojatut sivumme käyttävät väliaikaisia ​​evästeitä ("session cookies"), jotka rajoittuvat yhteen istuntoon. Näitä evästeitä käytetään antamaan istuntotunnus sinulle ja tallentamaan tämä tunnus niin, että voit liikkua ilman keskeytyksiä eri alueiden välillä sivuillamme. Tätä istuntotunnusta käytetään myös sisäiseen raportointiin. Tämän tunnuksen avulla ei voida tunnistaa henkilöllisyyttäsi. Nämä evästeet eivät myöskään jätä saatavilla olevia tietoja kovalevylle. Useimmat evästeet suoralta tarjoajat ovat istunnon evästeitä, jotka päättyvät Internet-selain sulkeutuessa.

 

Pysyvät evästeet

Meidän analyyttiset evästeet suoraan tarjoajilta ja kolmannen osapuolen evästeet ovat pysyviä evästeitä. Niitä käytetään, jotta voimme paremmin tunnistaa käyttömalleja pidemmällä aikavälillä tai jotta voimme tarjota verkkosivuillemme rekisteröintinne yhteydessä pyytämiänne lisätoimintoja ja tallentaa sisältöä. Nämä saattavat säilyä koneellanne 24 tuntia, riippuen niiden toteuttamiseen auttavista toiminnosta.

Miten evästeitä hallitaan?

Voit käyttää selaimen asetuksia hallitaksesi evästeitä yleisesti tai voit käyttää evästeiden työkalua hallitaksesi niitä ainoastaan meidän sivuilla. Sivuillamme on evästeet valmiina, jotta sinun ei tarvitse tehdä näitä asetuksia. Jos päätät käyttää selaimen asetuksia, sinun tulee säätää asetukset työkalullamme aina sivuillamme käydessäsi.

Evästeiden poisto selaimen hallinnalla

Voit hallita evästeitä selaimen avulla. Milloin tahansa voit asettaa selaimen ilmoittamaan sinulle tulevista evästeistä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyväksyä tai hylätä evästeen. Eväste ei voi missään vaiheessa lukea tietoja kiintolevyltäsi, ja voit poistaa sen milloin haluat. Lisätietoja aiheesta löydät selaimesi ohjeista.

Nettianalyysi

Verkkosivumme käyttävät Google Analytics, nettianalyysia, jonka tarjoaa Google, Inc. ("Google"). Google Analytics käyttää evästeitä. Evästeiden tuottamaa tietoa näiden sivujen käytöstä yleensä tallennetaan ja lähetetään Google palvelimeen Yhdysvaltoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimessasi, mutta huomaa, että jos teet niin, et ehkä voi käyttää kaikkia toimintoja tällä sivustolla. Lisäksi voit estää evästeiden tuottamien tietojen Googlen keräämistä ja käyttöä (mukaan lukien IP-osoite) lataamalla ja asentamalla selaimessa saatavilla olevan plug-in. Nykyinen linkki on http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=e.

Sosiaalinenverkosto

Verkkosivumme käyttää "AddThis," kirjanmerkkinä yhdistyessä AddThis, 1595 Spring Hill Road, Suite 300, Vienna, VA, 22182, USA ("AddThis"). AddThis mahdollistaa sinua kirjanmerkitsemään sivut ja jakamaan verkkosivujemme sisältöä sosiaalisessa verkossa.   Evästeitä käytetään kun AddThisiä käytetään. Lisätietoa tietojen keräämisestä ja miten AddThis käyttää niitä on saatavilla: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy]. Emme käsittele kyseisiä tietoja.  AddThis, voit myös sopia tietojen käsittelystä AddThis:llä. Voit kieltää tietojesi käytön milloin tahansa käyttämällä "opt out cookie" tai valitsemalla suoraan ulos AddThis:stä: http://www.addthis.com/privacy/opt-out].

Poista tai muokkaa henkilötietojasi

Sinulla on oikeus saada tietoa, veloituksetta, jotka koskevat henkilötietojasi ja on tallennettu sekä oikeus korjata, poistaa ja estää henkilö​​tietojesi antaminen.

Asiakas voi perua suostumuksensa henkilötietojen käytöstä joko yleisesti tai tiettyihin tarkoituksiin nähden Esselte Office Product Oy:ltä milloin tahansa.

Tämän tapahtuessa poistamme tietosi välittömästi järjestelmästämme.  Pääset myös tarvittaessa muokkaamaan ja korjaamaan tietosi. Silloin sinun tulee käyttää yhteystietolomakettamme ja lähettää se sähköpostilla asiakaspalvelu@esselte.com Kaikissa uutiskirjeissämme on myös kerrottu miten voit lopettaa niiden vastaanottamisen. Vahvistamme pyyntösi ja poistamme tietosi.  

Muutokset käyttöoikeustietoihin

Julkaisemme tällä sivulla kaikki käyttöoikeustietoihin tulevat muutokset, jotta voit lukea milloin tahansa, mikä tietoja keräämme ja miten niitä käsittelemme tai käytämme. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, käytä yhteydenotossa yhteydenottolomaketta.